Kapesní hodinky Venezianico nejsou určené pouze ke společenskému obleku

Kapesní hodinky mají své osobité kouzlo. Dalo by se říci, že doslova klamou tělem. Na první pohled vás zaujme střízlivý design. Ale hned na ten druhý zjistíte, že jsou vrcholem elegance. Jen je třeba vědět, jak je nosit. Mohou být totiž součástí jak společenského obleku, tak i džín.

pásnké hodinky

Jednu dobu se mohlo zdát, že náramkové hodinky zatlačí do pozadí dříve tolik oblíbené kapesní hodinky, které byly doménou především mužů z bohatých vrstev. Je pravda, že jsou náramkové hodinky více preferované, ale to neznamená, že by zmíněné kapesní zcela zanikly v propadlišti dějin. Mají totiž své nezaměnitelné kouzlo. Pánské hodinky v této podobě mohou být skvělým dárkem pro muže každého věku i společenského postavení. Kromě dokonalého designu nabízejí totiž možnost, jak z nich ještě o něco více vytvořit skutečně osobní záležitost. Díky většímu prostoru je můžete nechat ozvláštnit zajímavým ornamentem nebo věnováním.

Stylové kapesní hodinky

Kapesní hodinky se také často stávají sběratelským předmětem. Kapesní hodinky SWISS MADE vynikají prostou elegancí a výrobce u nich sází především na zdánlivou jednoduchost a minimum okrasných prvků. Vyrábějí se ve dvou základních variantách. Stříbrné, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a zlaté, u nichž je nerezová ocel pokryta zlatým PVD povlakem. Obě varianty jsou vybaveny datováním. Součástí hodinek je řetěz, který umožní zavěšení hodinek.

hodinky pánské

Jak nosit kapesní hodinky

Pro nošení kapesních hodinek existují některá nepsaná pravidla. Je to totiž natolik výrazný prvek, že je nutné nosit je opravdu stylově. Ke kapesním hodinkám patří bezesporu společenská vesta. A kam umístit konec řetízku? Nejlépe do dírky, která je přímo nad kapsou. Hodinky se pak vloží do kapsy na protější straně ruky, která je u vás dominantní. Pánské hodinky tohoto typu ale nemusíte nosit pouze v případě, že máte na sobě společenský oblek. Skvěle vyniknou i ve chvílích, kdy si prostě chcete obléknout klasické džíny. Právě ta malá kapsička slouží k uschování kapesních hodinek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup